Халфът на Аякс Френки Де Йонг сподели, че с оглед на

...
Халфът на Аякс Френки Де Йонг сподели, че с оглед на
Коментари Харесай

Аякс заслужавал да се класира за финала на Шампионска лига

Халфът на Аякс Френки Де Йонг показа, че предвид на играта на отбора през сезона, той и неговите съотборници са заслужавали да се класират за финала на Шампионска лига.
 Играчите на Тотнъм с див ваучър в съблекалнята след обрата против Аякс (видео)
" Шпорите " стигнаха до ефектен поврат от 0:2 до 3:2 при визитата си на  с който лондончани сътвориха чудото и се класираха за финала на шампионата на богатите.

" Мисля, че с играта, която Аякс сподели по време на целия шампионат до тук, както и през първото полувреме на снощната среща, заслужавахме да стигнем до финала.

Но би трябвало да признаем, че с представянето си през второто полувреме и Тотнъм заслужаваше да стигне до финала. В избрани интервали от мача показахме какъв е нашият капацитет. Но през второто полувреме съперникът ни сътвори доста проблеми.



Но считам, че всички хора са били удовлетворени от това, което направихме в Шампионската лига, в действителност стана една хубава приказка. За страдание, краят й не беше благополучен. Обидно е да дадем билета за финала в последните секунди, само че ето по какъв начин се случи на нас тъкмо.

Това е третият случай, в който печелим против един тим като посетители, само че не съумяваме да го победим вкъщи. Честно да ви кажа, не знам къде е повода за това. Винаги се стараем да играем еднообразно и вкъщи, и като посетители. Сигурен съм, че в случай че бяхме задържали играта и равнището от първото полувреме, щяхме освен да се класираме, само че и да спечелим ", сподели Де Йонг.

Припомняме, че халфът е несъмнено ново попълнение на различен трагично изнемощял в полуфиналите на Шампионската лига - Барселона.

Каталунците изгубиха с 0:4 от Ливърпул, който отстъпи първата среща на " Камп Ноу " с 0:3 и малко бяха хората, които имаха вяра в възможностите на отбора.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР